• Újabb átadott rendszer Kerepesen!

  Újabb átadott rendszer Kerepesen!

  Bővebben a Híreink menüpontban!

 • Megújult honlapunk

  Megújult honlapunk

  Bővebben a Híreink menüpontunkban!

 • e3
 • e2
 • e1

Magunkról

PV-Amper Solar Kft. 2012 nyarán azzal a céllal alapult, hogy a solarpartner, Anglia egyik vezető napelemekkel foglalkozó vállalatának hazai leányvállalataként Magyarországra is elhozza azt a magas szintű szaktudást, melynek köszönhetően már több száz napelem rendszert telepített szerte a szigetországban.

Mi azonban nem csak egy leányvállalat kívánunk lenni. Valljuk, hogy a napenergia és a napelemek, mint a legdinamikusabban fejlődő megújuló energiaforrás, csak és kizárólag megfelelő szakmai háttérrel, piacképes tudással és megfizethető áron képzelhetőek el.

Kiváló tudású szerelő csapatunk, hazai és nemzetközi kapcsolataink, valamint a már korábban megszerzett tapasztalunk a garancia arra, hogy ha minket választ, több évtizedig nem lesz gondja az egyre emelkedő energiaárakkal.

Komplett rendszer telepítés mellett foglalkozunk napelem és inverter kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával is, így ha csak egy-egy részegységet kíván vásárolni, akkor is megtalálhatja nálunk a számítását. 

Fektessen be tehát nálunk a jövőbe, hogy az Ön háza tetején is díszeleghessen egy igazán minőségi, elegáns napelem rendszer az energysolker-től, mely egyben kiváló felelősségvállalás is a jövő generációi számára.


Üdvözlettel,
az energysolker csapata

Kapcsolat

Telefon:  +36 30 288 1310
E-mail:    info@energysolker.hu